Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL CORSA CÁr: 349.000 Ft -
DACIA LOGANÁr: 890.000 Ft -
MITSUBISHI L 200Ár: 1.950.000 Ft -
PEUGEOT PARTNERÁr: 899.000 Ft -
TOYOTA AURISÁr: 3.299.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 2.750.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 1.799.000 Ft -
FORD FUSIONÁr: 590.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 1.999.000 Ft -
OPEL CORSA DÁr: 1.399.000 Ft -
SUZUKI SPLASHÁr: 1.499.000 Ft -
BMW 116Ár: 2.390.000 Ft